Samenwerken ?

Social media is in deze tijd niet meer weg te denken en neemt een belangrijke plaats in om je als bedrijf te promoten. De nieuwe weg om je in de kijker te zetten. Wat voor mij essentieel is dat het product bij mij past als persoon en raakvlak moet hebben met mijn stijl. Gevoel hebben bij een product staat voorop en het moet ook passen bij hetgeen mijn feed uitstraalt op Instagram en Facebook.

Ik heb inmiddels al vele samenwerkingen mogen doen en deze zijn ook terug te vinden op mijn Instagram account Stoeruh Zaken met 26 K volgers en mijn Facebook pagina Stoeruh Zaken met 6 K volgers. Een zorgvuldig opgebouwd account met vaste trouwe volgers en actieve dagelijkse interactie van de afgelopen jaren.

Samenwerkingen die ik heb gedaan zijn o.a. met:

Cottonball lights original, Posterstore, Caseapp, Gaston Luga, Walltones, Inside blinds, Rebel Walls, Malou Kalay, Geurwolkje, Blundstone, Mapiful, Dils en Mander,  Falconic Upcycling, House Raccoon.

 

Vind je nou dat jouw merk en /of product goed past binnen mijn stijl en uitstraling, neem contact op via info@stoeruhzaken.nl

 

 Instagram  feed  stoeruh  zaken