Portfolio

Stoeruh Zaken in uitvoering

Portfolio

Stoeruh Zaken
in uitvoering

Project Marielle & Eelco

Toelichting project:

Bij Marielle en Eelco kreeg ik de vrije hand. Ze wilden een totaal ander interieur waarbij het meubilair vervangen mocht worden. Behalve een oude bakkerskast mocht blijven.  Het werd een geheel andere look en feel met een grijs/blauw als hoofdkleur. De meubelen werden in een verrassende opstelling geplaatst en door het zitmeubel van de eettafel en het tv meubel in één te laten verlopen kreeg de woon/eetkamer beduidend meer ruimte gevoel. Door met meerdere grijze blauwe tinten te werken (behang, vloerkleed, muurkleur) creëer je een eenheid. De oude kast kreeg een nieuwe lik verf, wat meteen een andere uitstraling geeft.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

I'm like a bird

Project kantoor Karin

Toelichting project:

Karin is mantelzorg makelaar. Ze wilde graag dat ik haar kantoor zou inrichten. Een kantoor wat niet te zakelijk moest ogen maar ook warmte uitstraalt wat een belangrijke rol speelt in mantelzorg. Ik heb gebruik gemaakt van de natuurlijke elementen en gekozen voor groen als uitgangspunt. Ik wilde dat de ruimte rust zou uitstralen. Ook omdat de klanten even weg zijn uit de vaak moeilijke en zware (thuis) situatie. Natuur, bomen in de mist wat een vorm vindt in het behang maar bijvoorbeeld ook de kapstok. Het hout van de ovale tafel wat vriendelijk oogt. Ook op de details is gelet bijvoorbeeld van het kussen waarin de handen van een persoon op oude leeftijd is afgebeeld.

Er zijn ook stoere, industriële elementen gebruikt zoals de zwarte kast en de zwarte keuken wat een mooi contrast geeft.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

I'm like a bird

Project keuken Richard en kleuradvies

Toelichting project:

Bij Richard is de keuken samengesteld op kleur en materiaal. Dit heb ik ook doorgevoerd naar zijn eet- en woonkamer. Rustige, aardse tinten met af en toe een kleuraccent. Het accent is o.a. gelegd door middel van een canvas in de keuken en het behangpaneel in de woonkamer. Er is samenhang maar tegelijkertijd ook passend in de specifieke ruimte. Warm en mannelijk mag het uitstralen!

Ook geïnteresseerd in items uit de keuken van Richard?

Poster Olijven
Rubberpot XS van gerecyclede autobanden

I'm like a bird

Kleuradvies keuken Kim

Toelichting project:

Kim wilde kleuradvies betreffende haar keuken. Haar wens was een behang van een oude stenen muur. We kozen voor deze mooie lichte stenen muur met een rauw randje. Een mooi contrast met de donkere tegelvloer. Daarbij is de muur geverfd in een groene camouflage kleur.  En nu oogt de keuken levendig en stoer!

Heb jij ook interesse in dit behang? Neem dan contact op.