style  is  something  each  of  us  already  has,  all  you  need  to  do  is  find  me !

Wie is Stoeruh Zaken?

Passie voor wonen zit al jaren in mijn bloed en uiteindelijk heb ik van deze passie sinds enkele jaren een webshop gemaakt. Van origine ben ik een HBO-V verpleegkundige en inmiddels ben ik ook gediplomeerd interieurontwerpster en styliste en maak ik op maat gemaakte interieurplannen en adviezen.

Daarbij ben ik ook een verkoopstyliste en kan ik helpen om met minimale middelen jouw huis "verkooplovable" te maken.

 

Er is niet een speciale woonstijl die de beste is. Het is juist de mix van stijlen uit verschillende tijdperken met talloze design invloeden die een interieur interessant maakt.

Elk interieur is keer op keer weer een leuke nieuwe uitdaging. Het mooie van thuis komen is dat je weer in jouw fijne vertrouwde plekje bent, daar waar je je veilig voelt. Ik vind het leuk om mensen te helpen om dit fijne plekje te creëren. Ik ervaar het elke keer weer als een hele eer.

 

 Lieve groet,

The beginning..

Stoeruh Zaken is begonnen als webshop. Deze bevatte een collectie van nieuwe tot vintage producten en daarbij werden producten van het eigen label niet geschuwd. Verschillend qua herkomst maar uniek in zijn soort. Sommige items waren dus eenmalig te verkrijgen. De stoere lifestyle producten hadden een authentiek en industrieel design. Dit resulteerde in een inspiratievolle mix van vooral metalen en houten accessoires, elementen van zink en beton.

 

Omdat ik het accent meer wil leggen op het geven van interieur advies bevat de webshop enkel nog producten die je kunt terugvinden in mijn interieur. 

 

Verder is er een eigen lijn Printdesign by Stoeruh Zaken waarvan de posters en kaarten zelf ontworpen zijn. Hiervan is het Meisje met de Parel een mooi voorbeeld. Het welbekende meesterwerk is in een modern jasje gegoten en gepixeld. Het is met recht de topper van Stoeruh Zaken!