Stoeruh Zaken beeldmerk

Interieurontwerp
& interieuradvies

Stoeruh Zaken beeldmerk

Interieurontwerp
& interieuradvies

Woonkamer accessoires

Posters en kaarten

SALE!

Interieurontwerp, interieuradvies en verkoopstyling Deurne

Interieurontwerp, interieuradvies en verkoopstyling Deurne

Hetty Webbink, Stoeruh Zaken
Hetty Webbink, Stoeruh Zaken

Style is something each of us already has, all you need to do is find me!

Stoeruh Zaken is gevestigd in Deurne en geeft je een kijkje in de wereld van interieur. Als interieurstyliste geef ik advies op het gebied van interieurontwerp, styling en verkoopstyling. Ook kun je in de shop diverse leuke woonaccessoires vinden. Daarnaast werk ik graag samen met bedrijven uit regio Deurne voor diverse social media kanalen.

Style is something each of us already has, all you need to do is find me!

Passie voor wonen zit al jaren in mijn bloed en uiteindelijk heb ik van deze passie sinds enkele jaren mijn werk gemaakt. Als gediplomeerd interieurontwerpster en -styliste geef ik op maat gemaakte interieuradvies voor regio Deurne.

Als verkoopstyliste kan ik je helpen om met minimale middelen jouw huis “verkooplovable” te maken.

Er is niet een speciale woonstijl die de beste is. Het is juist de mix van stijlen uit verschillende tijdperken met talloze design invloeden die een interieur interessant maakt.

Elk interieur is keer op keer weer een leuke nieuwe uitdaging. Het mooie van thuis komen is dat je weer in jouw fijne vertrouwde plekje bent, daar waar je je veilig voelt. Graag help ik mensen uit regio Deurne om dit fijne plekje te creëren. Ik ervaar het elke keer weer als een hele eer. Klik hier voor de mogelijkheden!

Lieve groet,

Stoeruh Zaken in de media

Stoeruh Zaken in de media - VT Wonen
Stoeruh Zaken in de media - Ariadne at Home
Stoeruh Zaken in de media - Vriendin
Happy Handmade Living
Stoeruh Zaken in de media - Flair

Pakketprijzen interieurontwerp en interieuradvies regio Deurne**

Interieuradvies Direct

Ik kom naar jouw huis voor een interieuradvies.* Krijg direct tips en suggesties waar je zelf mee aan de slag gaat. Verzamel vooraf zoveel mogelijk vragen en foto’s die je aanspreken, zodat we de tijd optimaal kunnen benutten.

  • Adviesgesprek aan huis
  • Kleuradvies, ik neem zoveel mogelijk stalen van kleur en behang mee
  • Advies voor een indeling van meubels
  • Advies van meubels en verlichting en woonaccessoires
  • Antwoord op al je vragen

€ 295

Interieuradvies Compleet

Dit advies behelst een compleet interieurplan uitgewerkt op A4 formaat en wordt bij jou thuis gepresenteerd.*

  • Oriënterend gesprek aan huis over de wensen van een bepaalde ruimte
  • Moodboard
  • Plattegrond in 2D of 3D gepresenteerd
  • Kleuradvies
  • Opstelling meubelen en verlichting
  • Alle shoplinks gerelateerd aan het advies

€ 550

Afstylen

Heb je jouw huis helemaal ingericht maar mis je nog iets? Ik kom bij je langs en adviseer om je interieur zodanig in te richten met nieuwe of bestaande accessoires en geef daarmee jouw woning een finishing touch!* Maak foto’s van je huis zodat ik een inschatting kan maken wat een ruimte nodig heeft om van jouw woning een fijne plek te maken.

Ik kan voor je inkopen en je ontzorgen. Afsluitend kom ik de puntjes op de i zetten en kan het grote genieten beginnen!

€ 150

I'm like a bird

Heb je wensen die hier niet in passen, laat het me weten zodat we samen kijken wat ik voor je kan betekenen. Denk hierbij aan ‘personal shopping’ waarbij ik jouw zorg voor de aankoop van het interieur uit handen neem. Ook na het uitvoeren van een interieurproject kan ik jouw ruimte komen afstylen om de puntjes op de i te zetten. Ik denk graag met je mee! Klik hier om contact met me op te nemen!

* Alle pakketten zijn exclusief reiskosten a € 0,25 per km (vanaf 20 km).
^ Voor bedrijven maak ik graag een offerte op maat. Kijk hier voor meer informatie over interieurontwerp en interieuradvies voor bedrijven.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes en aanbiedingen